Perşembe, 22 Şubat 2018 21:23

Güveloğlu: Odanın Hizmet Standartlarını Yükselteceğiz

Adana Hediyelik Eşya Satıcısı, Eşantiyoncular ve Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mehmed Güveloğlu, üyelerin çıkarlarını korumak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Adana Hediyelik Eşya Satıcısı, Eşantiyoncular ve Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mehmed Güveloğlu, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, hizmette yol haritasını belirledi. Güveloğlu, odanın hizmet standartlarını yükselteceklerini belirterek, “Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Velat Şen başkanımızı kutluyorum. Velat Şen görev yaptığı süre içerisinde tarafsız tutumu ile örnek olmuştur.” dedi.

 

VELAT ŞEN’E TEŞEKKÜR

Güveloğlu, “Oda başkanlığı yapmış olduğu süre içerisinde özverili çalışmalarından dolayı Velat Şen’e teşekkür ediyorum. Bundan sonra onun bıraktığı yerden hizmet bayrağımızı daha yükseklere çıkaracağız.” dedi.

Yeni yönetim kurulunun başkan vekili Kubilay Yardım, Gülçin Soytürk, Mustafa Burak Eroğlu, Erdal Aydın, Yakup Kasaphan ve Ergün Karaoğlan’dan oluştuğunu anlatan Mehmed Güveloğlu, hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleri ile Adana’da çok güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

 

BİLMEDİĞİNİZ ARACI ALMAYIN

Oto alım satım komisyoncularının Adana halkının çıkarlarını gözettiğini ve halkın dolandırılmasını önlediğini anlatan Güveloğlu, “Araba alacaksanız esnafımızı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İnternet sitelerindeki otomobil fiyatlarına çok itibar etmeyin. İkinci el araçlarda fiyatların belirleneceği yerler otomobil pazarları ve merkezleridir. Araçta önemli yürüyen aksam, motor ve kaporta gibi önemli unsurlar vardır. Bunların ne durumda olduğunu bilmediğiniz bir araca yazılan değer tamamıyla hayali oluyor. Bu da fiyatların artışına sebep olur. İnternetteki fiyatlarla oto galericiler arasında uçurumlar var. Esnaflarımız otomobil satışı konusunda gerekli kolaylığı sağlamaktadır.” şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: http://www.gunaydingazetesi.com.tr/guveloglu-odanin-hizmet-standartlarini-yukseltecegiz/80885/