Çarşamba, 21 Şubat 2018 23:19

Mehmed Güveloğlu, Nihat Sözütek'i ziyaret etti.

Hediyelik Eşya Satıcısı, Eşantiyoncular ve Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mehmed Güveloğlu, mazbatasını aldıktan sonra Nihat Sözütek'i ziyaret etti.

ADANA (GÜNAYDIN) - Adana ESOB'a bağlı Hediyelik Eşya Satıcısı, Eşantiyoncular ve Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Yönetim Kurulu, Mehmed Güveloğlu başkanlığında Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkanlık mazbatasını da alıp, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'i makamında ziyaret ederek, genel kurula katılarak divan başkanlığı da yapmasından dolayı teşekkür eden Oda Başkanı Mehmed Güveloğlu'nu, babası Nihat Güveloğlu ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Birlik Başkanı Sözütek, konuklarını ayakta karşılayıp, kucaklayarak "Hepinizi kutluyor, görevlerinizde üstün başarılar diliyorum. Ayrıca, Başkan Mehmed Güveloğlu'nu da yönetiminde bayan kotasını yüksek tutarak, kadınlarımıza verdiği önemden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum"dedi.

 

YÖNETİMDE 4 KADIN VAR

Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü'nün de katıldığı sohbette, Başkan Güveloğlu da, Birlik Başkanı Sözütek'e hem seçim sürecinde kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, bir önceki dönem bir oyla seçimi kaybetmenin üzüntüsünü bir dönem sonra başkanlığı yeniden kazanarak telafi etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Güveloğlu, Oto Galericiler Odası Yönetimi'nde 4 bayan üyenin yer almasının da tesadüfi olmadığını, kadınların hayatın her alanındaki başarısından burada da faydalanmak amacıyla değerlendirildiğini kaydetti.  Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı. Sözütek, misafirlerini kapıya kadar çıkarak uğurladı.

 

SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ İŞ ZAMANI

Mehmed Güveloğlu, esnaf ve üyeler başta olmak üzere Adanalılara en iyi hizmeti vermek için göreve geldiklerini belirterek, “Her zaman üyelerimizin çıkarlarını gözeteceğiz ve bir an önce işe koyulup mevzuatlar ve odamızla ilgili yeni düzenlemeleri gözden geçirip işimize bakacağız. Buradan, Velat Şen başkanımı tebrik ediyorum. Görev yaptığı süre içerisinde tarafsız tutumu ile örnek olmuştur. Oda başkanlığı yapmış olduğu süre içerisinde özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni yönetim Başkan Mehmed Güveloğlu, başkan vekili Kubilay Yardım, yönetim kurulu üyeleri; Gülçin Soytürk, Mustafa Burak Eroğlu, Erdal Aydın, Yakup Kasaphan, Ergün Karaoğlan, Yedek üyeler: Ünal Altınkaya, Fatih Yürür, Hacı Ömer Sayıcı, Gülay Aslan, Recai Eldek, Mevlüt Sungur, Mehmet Turşah’dan oluştu.

 

Haber Kaynağı: http://www.gunaydingazetesi.com.tr/guveloglu-hizli-basladi/80835/